Ngarep > Produk > Fungsi Lan Panggunaan(Total 7 Produk kanggo Fungsi Lan Panggunaan)

Fungsi Lan Panggunaan - pabrikan, pabrik, supplier saka China

Kita spesialisasi Fungsi Lan Panggunaan produsen & supplier / pabrik saka China. Grosir Fungsi Lan Panggunaan karo kualitas apik kaya rega murah / murah, salah sijine saka Fungsi Lan Panggunaan merek sing asal saka China, Changchun BCHT Biotechnology Co..
Category:
Rampung Produk Vaksin Varicella

Model No.: Pre-filled Syringe

Transportasi: Air

Type: Vaccine

Application: for Prevention

Form: Powder

Tag: Rampung Produk Vaksin Varicella , Preparasi Syringe Varicella Vaccine , Periode Wektu Panjang dening Kestabilan Good

Rampung Produk Vaksin Varicella, Urip, Syringe Pra-filled Produk rampung saka vaksin varicella. Ana telung kuwasane, safety bebas gelatin , periode validitas kanthi stabilitas, perlindungan kanthi titer dhuwur lan keberhasilan imun. Perbaikan...
Rampung Produk Vaksin Varicella

Packaging: 1 vial / person x 1 person / box. Siji botol per kit diiringi siji botol cairan steril sing disuntikake kanggo injeksi vaksinasi.

Model No.: Penicillin Bottle

Transportasi: Air

Type: Vaccine

Application: for Prevention

Tag: Vaksin Lyophilized Live Varicella Vaksin , Nyegah Pai Ayam , Good Safety of Gelatin Free

Rampung Produk Vaksin Varicella, Live, Botol Penisilin [Jeneng tamba ] Vaksin Varicella, Urip [Komposisi lan F ] Vaksin kasebut digawe kanthi panyebaran virus varicella-zoster (strain Oka) ing kultur sel diploid manungsa (MRC-5), sawise kultivasi...
Pra-filled Syringe Varicella Vaccine Live

Model No.: 0.5ml/vial

Tag: Produk iku Fluey Pellet Putih , Ing Kaca Vial , Sawise Rekonstruksi Solusi Jelas

[Indikasi Therapeutic] Vaksin kasebut dituduhake kanggo imunisasi aktif marang varicella subyek sing sehat, varicella-susceptible saka umur 12 wulan. [Fungsi lan panggunaan] Sawise vaksinasi, tumindak immuno awak marang virus varicella-zoster bisa...
Pra-filled Syringe Varicella Vaccine Live Lyophilized

Model No.: 0.5ml/vial

Tag: Fungsi lan Panggunaan , Immuno Activity Against Varicella Zoster Virus , Nyegah Wong Saka Varicella

Reaksi sing arang banget langka: (1) Rash alergi: biasane ing 72 jam sawise vaksinasi, urtikaria kedadeyane, nalika reaksi kasebut kedadeyan, deleng dokter kanthi tepat wektu lan njupuk perawatan anti-alergi. (2) Kejut alergi: biasane kelakon ing 1...
Vaksin PFS for Chicken Pox Live

Model No.: 0.5ml/vial

Tag: Urip Attenutated Lyophilized , Directions for Use of Varicella Vaccine , Banyu Steril Kanggo Injeksi

[Fungsi lan panggunaan] Sawise vaksinasi, tumindak immuno awak marang virus varicella-zoster bisa diduweni kanggo nyegah wong saka varicella. [Spesifikasi] Vial kasebut ngandhut cairan kanthi ml. 0,5 ml kanthi pembubaran vaksin lyophilized kanthi...
Rampung Produk Vaksin Ayam Pox Ditinggal Langsung

Model No.: 0.5ml/vial

Tag: Preventive Biopharmaceutical Lyophilized , Preventive Gelatin Free Vaksinasi , Gelatin Free Bioproducts Preventive

Sing Perlu Vaksin Chickenpox Anak-anak ing umur 13 taun kudu dosis loro Dosis pisanan ing umur 12 nganti 15 sasi Dosis kapindho ing umur 4 nganti 6 taun Dosis kapindho bisa diwenehi ing umur sing luwih dawa yen diwenehi paling ora 3 sasi sawise...
Produk Ayam Vaksin Ayam Pox Ditinggal Langsung

Model No.: 0.5ml/vial

Tag: Biopharmaceutical Lyophilized Pharmaceutical , Biopharmaceutical Lyophilized High Potency , Gelatin Free Chicken Bioproducts

Herpes zoster (shingles) paling kerep ana ing wong tuwa lan mung ditemokake ing bocah. Insiden herpes zoster ing wong diwasa sing divaksinasi 0,9 / 1000 wong-taun, lan 0,3 / 1000 wong-taun ing bocah-bocah divaksin; iki luwih murah tinimbang...
Wholesale Fungsi Lan Panggunaan from China, Need to find cheap Fungsi Lan Panggunaan as low price but leading manufacturers. Just find high-quality brands on Fungsi Lan Panggunaan produce factory, You can also feedback about what you want, start saving and explore our Fungsi Lan Panggunaan, We'll reply you in fastest.
Komunikasi karo Supplier?Supplier
Jason Jiang Mr. Jason Jiang
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Kontak Supplier