Ngarep > Produk > Disimpen Lan Diangkut Karo Rantai Dingin(Total 3 Produk kanggo Disimpen Lan Diangkut Karo Rantai Dingin)

Disimpen Lan Diangkut Karo Rantai Dingin - pabrikan, pabrik, supplier saka China

Kita spesialisasi Disimpen Lan Diangkut Karo Rantai Dingin produsen & supplier / pabrik saka China. Grosir Disimpen Lan Diangkut Karo Rantai Dingin karo kualitas apik kaya rega murah / murah, salah sijine saka Disimpen Lan Diangkut Karo Rantai Dingin merek sing asal saka China, Changchun BCHT Biotechnology Co..
Category:
Pre-filled Vaccine Syringe Varicella Attenutated Lyophilized

Model No.: 0.5ml/vial

Tag: Disimpen lan diangkut karo Rantai Dingin , Immuno Activity Against Varicella Zoster Virus , Nyegah Wong Saka Varicella

Subyek ngisor iki ora bisa nggunakake prodhuk iki: Subyek karo hypersensitivity sing dikenal kanggo panyebaran produk kalebu neomycin; Wanita nalika ngandhut; Subyek sing nandhang penyakit akut, penyakit kronis serius, lan episode akut penyakit...
Rampung Produk Vaksin Ayam Pox Ditinggal Langsung

Model No.: 0.5ml/vial

Tag: Preventive Biopharmaceutical Lyophilized , Preventive Gelatin Free Vaksinasi , Gelatin Free Bioproducts Preventive

Sing Perlu Vaksin Chickenpox Anak-anak ing umur 13 taun kudu dosis loro Dosis pisanan ing umur 12 nganti 15 sasi Dosis kapindho ing umur 4 nganti 6 taun Dosis kapindho bisa diwenehi ing umur sing luwih dawa yen diwenehi paling ora 3 sasi sawise...
Produk Ayam Vaksin Ayam Pox Ditinggal Langsung

Model No.: 0.5ml/vial

Tag: Biopharmaceutical Lyophilized Pharmaceutical , Biopharmaceutical Lyophilized High Potency , Gelatin Free Chicken Bioproducts

Herpes zoster (shingles) paling kerep ana ing wong tuwa lan mung ditemokake ing bocah. Insiden herpes zoster ing wong diwasa sing divaksinasi 0,9 / 1000 wong-taun, lan 0,3 / 1000 wong-taun ing bocah-bocah divaksin; iki luwih murah tinimbang...
Wholesale Disimpen Lan Diangkut Karo Rantai Dingin from China, Need to find cheap Disimpen Lan Diangkut Karo Rantai Dingin as low price but leading manufacturers. Just find high-quality brands on Disimpen Lan Diangkut Karo Rantai Dingin produce factory, You can also feedback about what you want, start saving and explore our Disimpen Lan Diangkut Karo Rantai Dingin, We'll reply you in fastest.
Komunikasi karo Supplier?Supplier
Jason Jiang Mr. Jason Jiang
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Kontak Supplier