Ngarep > Produk > Dirtyent Sterile Water For Injection(Total 5 Produk kanggo Dirtyent Sterile Water For Injection)

Dirtyent Sterile Water For Injection - pabrikan, pabrik, supplier saka China

Kita spesialisasi Dirtyent Sterile Water For Injection produsen & supplier / pabrik saka China. Grosir Dirtyent Sterile Water For Injection karo kualitas apik kaya rega murah / murah, salah sijine saka Dirtyent Sterile Water For Injection merek sing asal saka China, Changchun BCHT Biotechnology Co..
Suntingan Vaksin Varicella Pra-filled Attenutated

Model No.: 0.5ml/vial

Tag: Tanpa Partikel Asing Milih , Produk Ayam Pox Produk Ayam , Dirtyent Sterile Water for Injection

[Spesifikasi] Vial kasebut ngandhut cairan kanthi ml. 0,5 ml kanthi pembubaran vaksin lyophilized kanthi pelu. Vaksin sing dicithak ora ngemot kurang saka 3,3 lg PFU virus varicella-zoster urip lan digunakake kanggo siji subjek ing dosis
Vaksin PFS for Chicken Pox Live Lyophilized

Model No.: 0.5ml/vial

Tag: Preventive Vaccine Attenuated , Preventive Vaksin Bioteknologi , Bioteknologi Bioproducts Preventive

Apa sing bisa ditindakake kanggo nglindhungi pasien tanpa bukti kekebalan sing wis ngalami varicella lan duwe risiko dhuwur kanggo penyakit parah lan komplikasi? Pasien iki kudu nampa globulin kekebalan varicella zoster (VZIG). VZIG bisa ngowahi...
Vaksin PFS for Chicken Chicken Attenuated

Model No.: 0.5ml/vial

Tag: Gelatin Gratis Produk Biologis Vaksinasi , Gelatin Free Finished Products Medicine , Gelatin Kesehatan Tinggi Gratis

Organisasi Kesehatan Dunia nyaranake siji utawa loro dosis kanthi dosis awal diwenehi 12 nganti 18 wulan. Dosis kapindho yen diwenehi kudu paling sethithik sakwise telung sasi. Vaksin iki minangka ditembak subcutaneously (ing kulit). Dianjurake...
Vaksin Varicella for Chicken Pox Live Attenuated

Model No.: 0.5ml/vial

Tag: Vaksinasi Titer Dhuwur Tinggi , Produk Ayam Pox Biologi Produk Bioproducts , Produk Ayam Bakar Ayam Bakar Produk Bioproducts

Eksperimen Sistem elektroporasi kanggo pangiriman "vaksin DNA" eksperimental Sapérangan vaksin inovatif uga dikembangaké lan dianggo: Vaksin sel dendritik nggabungake sel dendritik kanthi antigen supaya bisa ngasilake antigen marang sel...
Vaksin PFS for Chicken Pox Live

Model No.: 0.5ml/vial

Tag: Urip Attenutated Lyophilized , Directions for Use of Varicella Vaccine , Banyu Steril Kanggo Injeksi

[Fungsi lan panggunaan] Sawise vaksinasi, tumindak immuno awak marang virus varicella-zoster bisa diduweni kanggo nyegah wong saka varicella. [Spesifikasi] Vial kasebut ngandhut cairan kanthi ml. 0,5 ml kanthi pembubaran vaksin lyophilized kanthi...
Wholesale Dirtyent Sterile Water For Injection from China, Need to find cheap Dirtyent Sterile Water For Injection as low price but leading manufacturers. Just find high-quality brands on Dirtyent Sterile Water For Injection produce factory, You can also feedback about what you want, start saving and explore our Dirtyent Sterile Water For Injection, We'll reply you in fastest.
Komunikasi karo Supplier?Supplier
Jason Jiang Mr. Jason Jiang
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Kontak Supplier