Ngarep > Produk > Dipencet Dening Rabid Animals(Total 1 Produk kanggo Dipencet Dening Rabid Animals)

Dipencet Dening Rabid Animals - pabrikan, pabrik, supplier saka China

Kita spesialisasi Dipencet Dening Rabid Animals produsen & supplier / pabrik saka China. Grosir Dipencet Dening Rabid Animals karo kualitas apik kaya rega murah / murah, salah sijine saka Dipencet Dening Rabid Animals merek sing asal saka China, Changchun BCHT Biotechnology Co..
Category:
Bulk saka Vaksin Rabies (Vero Cell)

Model No.: Bulk

Tag: Periode Valid 12 Sèt , Dipencet dening Rabid Animals , Wong sing Ngontak Rabies Virus

(1) Rekomendasi penyetor kanggo wong sing dibébasaké karo vaksin rabies sadurungé: ① Jadwal imunisasi lengkap postexposure dilakokaké ing sajrone mangsa pungkasan: Siji dosis bakal diwenehake ing dina 0 lan 3, kanthi kapisah, yen digebuki kewan...
Wholesale Dipencet Dening Rabid Animals from China, Need to find cheap Dipencet Dening Rabid Animals as low price but leading manufacturers. Just find high-quality brands on Dipencet Dening Rabid Animals produce factory, You can also feedback about what you want, start saving and explore our Dipencet Dening Rabid Animals, We'll reply you in fastest.
Komunikasi karo Supplier?Supplier
Jason Jiang Mr. Jason Jiang
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Kontak Supplier