Ngarep > Produk > Dilindhungi Saka Cahya(Total 4 Produk kanggo Dilindhungi Saka Cahya)

Dilindhungi Saka Cahya - pabrikan, pabrik, supplier saka China

Kita spesialisasi Dilindhungi Saka Cahya produsen & supplier / pabrik saka China. Grosir Dilindhungi Saka Cahya karo kualitas apik kaya rega murah / murah, salah sijine saka Dilindhungi Saka Cahya merek sing asal saka China, Changchun BCHT Biotechnology Co..
Produk Vaksin Rabies (Vero Cell) kanggo Manungsa

Model No.: 1ml/vial

Transportasi: Air

Type: Vaccine

Application: for Prevention

Form: Liquid

Tag: Rampungé Produk Vaksin Rabies , Vaksin Rabies Kanggo Manungsa , Potensi Tinggi lan Imunogenisitas Bagus

Selesai Produk Vaksin Rabies (Vero Cell) untuk Penggunaan Manusia [ Jeneng tamba ] Jeneng sing dijaluk: Vaksin Rabies (Vero Cell) kanggo Manungsa [ Sunting ] Vaksin iku minangka persiapan cairan digawe saka virus tetep virus rabies (aGV) sing ora...
Sebagean Vaksin Rabies

Model No.: Bulk

Tag: Digunakna kanggo nyegah rabies. , Dilindhungi saka cahya , Reaksi Kurang Advers

Sakbenere kabeh infeksi karo rabies ngasilake pati nganti rong ilmuwan Prancis, Louis Pasteur lan Émile Roux , ngembangake vaksinasi rabies pisanan ing taun 1885. Vaksin iki pisanan dipigunakaké ing manungsa tanggal 6 Juli 1885, nalika Joseph...
Gedhe Vaksin Chicken Chicken dilindhungi Lyophilized Live

Model No.: Bulk Liquid

Tag: Varicella Final Bulk Health , Varicella Long Validity Period Kedokteran , Varicella Long Validity Period Good Safety

Efek sampingan cilik bisa nyebabake nyeri ing situs injeksi, demam, lan rash. Efek samping sing lara arang banget lan dumadi ing awak-awak sing duwe fungsi kekebalan sing kurang . Panggunaan wong HIV / AIDS kudu dilakoni kanthi ati-ati. Ora...
Bulk saka Vaksin Rabies (Vero Cell)

Model No.: Bulk

Tag: Periode Valid 12 Sèt , Dipencet dening Rabid Animals , Wong sing Ngontak Rabies Virus

(1) Rekomendasi penyetor kanggo wong sing dibébasaké karo vaksin rabies sadurungé: ① Jadwal imunisasi lengkap postexposure dilakokaké ing sajrone mangsa pungkasan: Siji dosis bakal diwenehake ing dina 0 lan 3, kanthi kapisah, yen digebuki kewan...
Wholesale Dilindhungi Saka Cahya from China, Need to find cheap Dilindhungi Saka Cahya as low price but leading manufacturers. Just find high-quality brands on Dilindhungi Saka Cahya produce factory, You can also feedback about what you want, start saving and explore our Dilindhungi Saka Cahya, We'll reply you in fastest.
Komunikasi karo Supplier?Supplier
Jason Jiang Mr. Jason Jiang
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Kontak Supplier