Ngarep > Produk > Digawe Saka Borosilicate Glass(Total 2 Produk kanggo Digawe Saka Borosilicate Glass)

Digawe Saka Borosilicate Glass - pabrikan, pabrik, supplier saka China

Kita spesialisasi Digawe Saka Borosilicate Glass produsen & supplier / pabrik saka China. Grosir Digawe Saka Borosilicate Glass karo kualitas apik kaya rega murah / murah, salah sijine saka Digawe Saka Borosilicate Glass merek sing asal saka China, Changchun BCHT Biotechnology Co..
PFS Varicella Vaksin Live Attenutated Lyophilized

Model No.: 0.5ml/vial

Tag: The White Fluey Pellet , Digawe saka Borosilicate Glass , Vaksin Varicella Live Atophilized Attenutated

Kenapa ACIP ngrampungake rekomendasi kanggo nambah vaksin vaksin kapindho kanggo kabeh bocah? Ing sepuluh taun sadurunge lisensi vaksin ing taun 1995, ana penurunan sing signifikan ing penyakit varicella, uga owah-owahan ing varicella lan kematian....
Bulk saka Vaksin Rabies (Vero Cell)

Model No.: Bulk

Tag: Periode Valid 12 Sèt , Dipencet dening Rabid Animals , Wong sing Ngontak Rabies Virus

(1) Rekomendasi penyetor kanggo wong sing dibébasaké karo vaksin rabies sadurungé: ① Jadwal imunisasi lengkap postexposure dilakokaké ing sajrone mangsa pungkasan: Siji dosis bakal diwenehake ing dina 0 lan 3, kanthi kapisah, yen digebuki kewan...
Wholesale Digawe Saka Borosilicate Glass from China, Need to find cheap Digawe Saka Borosilicate Glass as low price but leading manufacturers. Just find high-quality brands on Digawe Saka Borosilicate Glass produce factory, You can also feedback about what you want, start saving and explore our Digawe Saka Borosilicate Glass, We'll reply you in fastest.
Komunikasi karo Supplier?Supplier
Jason Jiang Mr. Jason Jiang
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Kontak Supplier