Ngarep > Produk > Dhuwur Titer Lan Khasiat Kekebalan(Total 3 Produk kanggo Dhuwur Titer Lan Khasiat Kekebalan)

Dhuwur Titer Lan Khasiat Kekebalan - pabrikan, pabrik, supplier saka China

Kita spesialisasi Dhuwur Titer Lan Khasiat Kekebalan produsen & supplier / pabrik saka China. Grosir Dhuwur Titer Lan Khasiat Kekebalan karo kualitas apik kaya rega murah / murah, salah sijine saka Dhuwur Titer Lan Khasiat Kekebalan merek sing asal saka China, Changchun BCHT Biotechnology Co..
Vaksin Varicella

Model No.: Bulk

Transportasi: Air

Type: Vaccine

Application: for Prevention

Form: Liquid

Tag: Gedhe Vaksin Live Varicella , Produk Semi-rampung Vaksin Varicella , Dhuwur Titer lan Khasiat Kekebalan

Vaksin Vaksin Varicella, Live, Semi-finished Products 1. Keamanan apik saka gelatin-gratis Vaksin Varicella sing pisanan ngandhut, ora ngasilake gelatin saka kewan, ditemokake lan diprodhuksi ing China. Ngilangake gelatin saka vaksin varicella bisa...
Rampung Produk Vaksin Ayam Pox Ditinggal Langsung

Model No.: 0.5ml/vial

Tag: Preventive Biopharmaceutical Lyophilized , Preventive Gelatin Free Vaksinasi , Gelatin Free Bioproducts Preventive

Sing Perlu Vaksin Chickenpox Anak-anak ing umur 13 taun kudu dosis loro Dosis pisanan ing umur 12 nganti 15 sasi Dosis kapindho ing umur 4 nganti 6 taun Dosis kapindho bisa diwenehi ing umur sing luwih dawa yen diwenehi paling ora 3 sasi sawise...
Produk Ayam Vaksin Ayam Pox Ditinggal Langsung

Model No.: 0.5ml/vial

Tag: Biopharmaceutical Lyophilized Pharmaceutical , Biopharmaceutical Lyophilized High Potency , Gelatin Free Chicken Bioproducts

Herpes zoster (shingles) paling kerep ana ing wong tuwa lan mung ditemokake ing bocah. Insiden herpes zoster ing wong diwasa sing divaksinasi 0,9 / 1000 wong-taun, lan 0,3 / 1000 wong-taun ing bocah-bocah divaksin; iki luwih murah tinimbang...
Wholesale Dhuwur Titer Lan Khasiat Kekebalan from China, Need to find cheap Dhuwur Titer Lan Khasiat Kekebalan as low price but leading manufacturers. Just find high-quality brands on Dhuwur Titer Lan Khasiat Kekebalan produce factory, You can also feedback about what you want, start saving and explore our Dhuwur Titer Lan Khasiat Kekebalan, We'll reply you in fastest.
Komunikasi karo Supplier?Supplier
Jason Jiang Mr. Jason Jiang
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Kontak Supplier