Ngarep > Produk > Changchun Bcht Biotechnology Co(Total 3 Produk kanggo Changchun Bcht Biotechnology Co)

Changchun Bcht Biotechnology Co - pabrikan, pabrik, supplier saka China

Kita spesialisasi Changchun Bcht Biotechnology Co produsen & supplier / pabrik saka China. Grosir Changchun Bcht Biotechnology Co karo kualitas apik kaya rega murah / murah, salah sijine saka Changchun Bcht Biotechnology Co merek sing asal saka China, Changchun BCHT Biotechnology Co..
PFS Varicella Vaksin Lyophilized Attenutated Live

Model No.: 0.5ml/vial

Tag: Changchun BCHT Biotechnology Co , Pembekuan Punika Dilarang , PFS Varicella Vaccine Live

[Efek samping sing ora apik] 1. Studi klinik domestik (1) Ing uji coba klinis sing nglibataké 600 bayi lan bocah-bocah umur 1-12 taun sing diabunake dening prodhuk kasebut, reaksi sistemik utama yaiku demam kanthi tingkat total 12%, waca tabel 1,...
Gedhe Vaksin Chicken Chocolate Attenuated Lyophilized

Model No.: Bulk Liquid

Tag: Varicella Final Bulk Bioproducts , Varicella Final Bulk Semifinished Products , Potensi High Potensial Kalor Varicella

Vaksin Varicella , uga dikenal minangka vaksin cacar air , minangka vaksin sing nglindhungi saka cacar . Siji dosis vaksin nyegah 95% penyakit moderate lan 100% saka penyakit abot. Loro dosis vaksin luwih efektif tinimbang siji. Yen diwènèhaké...
Gunggung Vaksin Chicken Chocolate Lyophilized

Model No.: Bulk Liquid

Tag: Vaksinasi Produk Semifinished Kesehatan , Vaksinasi Kesehatan Tinggi , Produk Bioproduct Semifinished High Potency

Apa aku kudu? Yen sampeyan mikir iku reaksi alergi abot utawa darurat liyane sing bisa ngenteni, nelpon 9-1-1 lan menyang rumah sakit paling cedhak. Yen ora, hubungi panyedhiya kesehatan. Banjur, reaksi kasebut kudu dilaporake menyang Sistem...
Wholesale Changchun Bcht Biotechnology Co from China, Need to find cheap Changchun Bcht Biotechnology Co as low price but leading manufacturers. Just find high-quality brands on Changchun Bcht Biotechnology Co produce factory, You can also feedback about what you want, start saving and explore our Changchun Bcht Biotechnology Co, We'll reply you in fastest.
Komunikasi karo Supplier?Supplier
Jason Jiang Mr. Jason Jiang
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Kontak Supplier