Ngarep > Produk > Bioteknologi Produk Semifinished Preventive(Total 24 Produk kanggo Bioteknologi Produk Semifinished Preventive)

Bioteknologi Produk Semifinished Preventive - pabrikan, pabrik, supplier saka China

Kita spesialisasi Bioteknologi Produk Semifinished Preventive produsen & supplier / pabrik saka China. Grosir Bioteknologi Produk Semifinished Preventive karo kualitas apik kaya rega murah / murah, salah sijine saka Bioteknologi Produk Semifinished Preventive merek sing asal saka China, Changchun BCHT Biotechnology Co..
Gedhe Vaksin kanggo Pai Ayam Live Attenuated

Model No.: Bulk Liquid

Tag: Bioteknologi Produk Semifinished Preventive , Bioteknologi High Potency Preventive , Preventive Health Bioteknologi

Aku duwe pasien 11 sasi sing sehat sing keluarganya menyang Zimbabwe. Ngendi padha lelungan nduweni tingkat varicella sing dhuwur. Apa aku kudu menehi vaksin varicella menyang bayi sadurunge dheweke lelungan menyang Afrika? Komite Advisory on...
Produk Vaksin sing wis rampung kanggo Pai Ayam Ditinggal

Model No.: 0.5ml/vial

Tag: Varicella Biopharmaceutical Gelatin Free , Varicella Biopharmaceutical Live , Varicella Gelatin Free Live

Coba deleng rekomendasi kanggo dosis vaksin kapindho tumrap saben wong, kalebu bocah. ACIP nyaranake kabeh bocah nampa 2 dosis vaksin varicella sacara rutin. Dosis pisanan kudu diwenehi ing umur 12 nganti 15 sasi lan dosis kaping loro ing umur 4...
Produk Vaksin Saring kanggo Ayam Pox Lyophilized

Model No.: 0.5ml/vial

Tag: Gelatin High Free High Titer Potensi , Gelatin Free High Titer Good Safety , Gelatin High Potency Free Good Safety

Apa kudu dilakoni yen bocah utawa bocah cilik kanthi ora sengaja nampa vaksin zoster urip (Zostavax, Merck) tinimbang vaksin varicella? Iki kesalahan lan prosedur administrasi vaksin sing serius kudu dilebokake kanggo nyegah kesalahane kedadeyan...
Produk Vaksin Selesai kanggo Ayam Pox Live

Model No.: 0.5ml/vial

Tag: Gelatin Free Long Validity High Titer , Gelatin Free High Potency High Potency , Gelatin Free Long Validity Good Safety

Yen sawijining petugas kesehatan ora duwe riwayat vaksinasi varicella utawa penyakit nanging wis duwe kasus sing didiagnosis klinik, apa dheweke isih butuh vaksin varicella? Ora. Diagnosa utawa verifikasi saka panyedhiya kesehatan saka riwayat...
Rampung Produk Vaksin Ayam Pox Ditinggal Langsung

Model No.: 0.5ml/vial

Tag: Preventive Biopharmaceutical Lyophilized , Preventive Gelatin Free Vaksinasi , Gelatin Free Bioproducts Preventive

Sing Perlu Vaksin Chickenpox Anak-anak ing umur 13 taun kudu dosis loro Dosis pisanan ing umur 12 nganti 15 sasi Dosis kapindho ing umur 4 nganti 6 taun Dosis kapindho bisa diwenehi ing umur sing luwih dawa yen diwenehi paling ora 3 sasi sawise...
Rampung Produk Vaksin Chicken Lyophilized Live

Model No.: 0.5ml/vial

Tag: Preventive Vaksin Chicken Chicken , Preventive Biopharmaceutical Bioteknologi , Biopharmaceutical Long Validity Period Preventive

Vaksin Varicella zoster digawe saka galur Oka / Merck saka virus varises urip sing urip. Virus wiwitanipun dijupuk saka anak karo varicella alam, ngenalaken menyang budaya sel lung embrio manungsa, dicocogake kanggo lan propagated ing embrio Guinea...
Rampung Produk Vaksin Chicken Chicken Attenuated

Model No.: 0.5ml/vial

Tag: Urip Bioproducts Pharmaceutical , Medhia High Potensi Live , Urip Preventive Pharmaceutical

Kira-kira 5% bocah sing nampa vaksin kasebut kena demam utawa rash. Laporan reaksi alangan kanggo periode 1995 nganti 2005 ora nemokaké kematian akibat vaksin senadyan kira-kira 55.7 yuta dosis dikirim. Kasus vaksin sing gegandhengan karo vaksin wis...
Rampung Produk Vaksin Chicken Lyophilized

Model No.: 0.5ml/vial

Tag: Live Chicken Biotechnology , Periode Long Validity Live Titer Tinggi , Urip Lyophilized Vaksinasi

Efek samping sing serius banget. Saka taun 1998 nganti 2013, mung siji vaksin sing gegandhengan karo pati kacarita: bocah cilik sing duwe anak inggris sing duwe leukemia. Ing sawetara kasus, reaksi abot wis dilapurake kayata meningitis lan radhang...
Rampung Produk Vaksin Ayam Pox

Model No.: 0.5ml/vial

Tag: Gelatin Free Attenuated Vaccination , Produk Vaksin Live Vaksin , Produk Bioteknologi Langsung Langsung

Vaksin varicella ora dianjurake kanggo wong sing gerah, wanita ngandhut , wong sing wis ngalami reaksi alergi serius kanggo vaksin varicella ing jaman sadurungé, wong sing alergi marang gelatin , wong alergi kanggo neomycin , wong sing nampa dosis...
Produk Ayam Vaksin Ayam Pox Ditinggal Langsung

Model No.: 0.5ml/vial

Tag: Biopharmaceutical Lyophilized Pharmaceutical , Biopharmaceutical Lyophilized High Potency , Gelatin Free Chicken Bioproducts

Herpes zoster (shingles) paling kerep ana ing wong tuwa lan mung ditemokake ing bocah. Insiden herpes zoster ing wong diwasa sing divaksinasi 0,9 / 1000 wong-taun, lan 0,3 / 1000 wong-taun ing bocah-bocah divaksin; iki luwih murah tinimbang...
Produk Ayam Bakar Ayam Vaksin Live Lyophilized

Model No.: 0.5ml/vial

Tag: Biopharmaceutical Long Validity Biological , Biopharmaceutical Long Validity Finished Products , Biopharmaceutical Lyophilized Vaccination

Sadurunge diwenehi vaksin taun 1995 ing Amerika Serikat (dibebasake ing taun 1988 ing Jepang lan Korea), ana sekitar 4.000.000 kasus per taun ing Amerika Serikat, biasane bocah-bocah, kanthi 10,500-13.000 korban ing rumah sakit (kisaran, 8.000-...
Produk Ayam Bakar Ayam Pox

Model No.: 0.5ml/vial

Tag: Tukang Tinggi Biopharmaceutical Final , Biopharmaceutical Final Bulk Attenuated , Biopharmaceutical Long Validity Period Chicken Pox

Sawetara bocah sing divaksinasi wis ditemokake bakal ilang antibodi protèktif ing sethithik nganti wolung taun. Nanging miturut Organisasi Kesehatan Dunia : "Sawisé observasi populasi sinau kanggo periode nganti 20 taun ing Jepang lan 10 taun...
Produk Ayam Bakar Ayam Panggang Lyophilized

Model No.: 0.5ml/vial

Tag: Biopharmaceutical Vaccine High Titer , Biopharmaceutical Vaccine Attenuated , Produk Ayam Bakar Biopharmaceutical Ayam Pox

Durasi long-term perlindungan saka vaksin varicella ora dingerteni, nanging saiki ana wong sing divaksinasi rong puluh taun kepungkur tanpa bukti kekebalan waning, dene wong liya wis dadi cacat ing enem taun. Pengetesan durasi kekebalan sing rumit...
Vaksin Pakan Ayam Vaksin Produk Live

Model No.: 0.5ml/vial

Tag: Varicella Long Validity Period Pharmaceutical , Preventive Varicella Lyophilized , Produk Vaksin Biopharmaceutical Rampung

Vaksin varisella yaiku 70% nganti 90% efektif kanggo nyegah varicella lan luwih saka 95% efektif kanggo nyegah varicella abot. Evaluasi lanjutan wis ditindakake ing Amerika Serikat saka anak-anak sing disusoni proteksi sing dicethakaké paling...
Rampung Produk Vaksin Pakan Ayam

Model No.: 0.5ml/vial

Tag: Poto Panjang Periode Panjang , Final Chicken Lyophilized , Periode Validity Panjang Chicken Chicken Lyophilized

Kabeh obat duwe efek samping potensial. Nanging efek samping sing gegandhengan karo vaksin varicella umume entheng. Paling umum yaiku rasa sakit, abang, utawa dadi gedhe ing situs injeksi. Persentasi cilik wong ngalami ruam sing entheng, biasane ing...
Produk Ayam Vaksin Ayam Pox

Model No.: 0.5ml/vial

Tag: Biopharmaceutical Bulk Long Validity Period , Biopharmaceutical Gelatin Free , Biopharmaceutical Live Long Validity Period

Apa Efek Sampéyan Terkait karo Vaksin Chickenpox? Kabeh obat duwe efek samping potensial. Nanging efek samping sing gegandhengan karo vaksin varicella umume entheng. Paling umum yaiku rasa sakit, abang, utawa dadi gedhe ing situs injeksi. Persentasi...
Produk Vaksin Saring kanggo Pai Ayam

Model No.: 0.5ml/vial

Tag: Bioteknologi Gratis Bulk Gelatin , Bioteknologi Langsung Bulk , Gelatin Free Live Biotechnology

Paling kasus cacar air sing relatif entheng lan dilakoni ing limang nganti 10 dina. Nanging bisa banget serius, malah ngancam urip, ing persentase cilik wong. Sadurunge vaksin varicella dilisensi ing AS ing taun 1995, ana kira-kira 100 sing tilar...
Rampung Produk Vaksin Varicella Attenutated

Model No.: 0.5ml/vial

Tag: Bioteknologi Vaksin Lyophilized , Standar Produk Produk , Persetujuan CFDA Ora

(5) Aja disinfektan kanggo ngubungi vaksin prodhuk iki nalika mbukak vaksin vaksin lan nggawa injeksi. Alkohol lan disinfektan liyane bisa mateni virus sing dilemoni, saéngga vaksinasi kasebut kudu dilakokaké sawisé njamin penguapan lengkap saka...
Rampung Produk Vaksin Varicella Lyophilized

Model No.: 0.5ml/vial

Tag: Standar Produksi Vaksin , Varicella Vaksin Lyophilized Rampung Produk , Paket Botol Penisilin

[Lumbung] Disimpen lan diangkut karo chain kadhemen ing peteng antarane 2-8 ℃. [Paket C] Pellet fluey putih saka vaksin lyophilized ing salah siji vial 2ml digawe saka borosilicate kaca. 1 botol dosis / manungsa × 1 dosis manungsa / kothak (nganggo...
Selesai Produk Vaksin Varicella Live

Model No.: 0.5ml/vial

Tag: Rampung Produk Vaksin Varicella , Disimpen lan Diangkut , Kanthi Cold Chain in Dark

Ing percobaan klinis sing nglibataké 928 wong sing umur 13 taun lan ing urutan imunisasi dening prodhuk kasebut, reaksi total reaksi sistemik yaiku 28,76% sing kerep banget demam, monggo waca tabel 3, lan reaksi total reaksi lokal yaiku 8,24% kang...
Rabies Vaccine (Vero Cell) kanggo Produk Manungsa

Model No.: 1ml/vial

Tag: Digunakna kanggo nyegah rabies , Intramuscular Im Administration , Gulung Dosis Pertama

Organisasi Kesehatan Dunia ngusulake vaksinasi ing wong-wong sing duwe risiko gedhe banget, kalebu bocah-bocah sing manggon ing wilayah sing umum. Telung dosis diwenehake sajrone wektu siji sasi. Kekebalan sawise sawetara dosis biasane tahan suwene....
Produk Vaksin Rabies kanggo Produk Kanggo Produk Manungsa

Model No.: 1ml/vial

Tag: 1.0 Ml Per Vial , 1.0 Ml Per Tunggal Dosis Manungsa , Potensi Ora Kurang saka 2 , 5 IU

① Individu kasebut disuntikake karo immunoglobulin rabies utawa rabies antiserum siji sasi sadurunge dina nampa vaksin rabies. ② Wong-wong sing duwe bawaan utawa kekurangan immunodeficiency. ③ Terapi imunosupresif (kalebu obat antimalaria). ④ Para...
Rampungé Produk Vaksin Rabies

Model No.: 1ml/vial

Tag: Bisa Mbusak kekebalan , Marang Rabies Virus , Ing Penerima Miwiti Imunisasi

[Administration lan d osage] (1) Otot deltoid lengen ndhuwur iku situs sing disaranake kanggo administrasi intramuskuler. Kanggo bocah cilik, inoculate vaksin ing otot ing aspek anteroexternal saka pethak. (2) Jadwal imunisasi post kadosta: Biasane...
Produk Vaksin Rabies (Vero Cell) kanggo Manungsa

Model No.: 1ml/vial

Transportasi: Air

Type: Vaccine

Application: for Prevention

Form: Liquid

Tag: Rampungé Produk Vaksin Rabies , Vaksin Rabies Kanggo Manungsa , Potensi Tinggi lan Imunogenisitas Bagus

Selesai Produk Vaksin Rabies (Vero Cell) untuk Penggunaan Manusia [ Jeneng tamba ] Jeneng sing dijaluk: Vaksin Rabies (Vero Cell) kanggo Manungsa [ Sunting ] Vaksin iku minangka persiapan cairan digawe saka virus tetep virus rabies (aGV) sing ora...
Wholesale Bioteknologi Produk Semifinished Preventive from China, Need to find cheap Bioteknologi Produk Semifinished Preventive as low price but leading manufacturers. Just find high-quality brands on Bioteknologi Produk Semifinished Preventive produce factory, You can also feedback about what you want, start saving and explore our Bioteknologi Produk Semifinished Preventive, We'll reply you in fastest.
Komunikasi karo Supplier?Supplier
Jason Jiang Mr. Jason Jiang
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Kontak Supplier