Ngarep > Produk > Bioteknologi Langsung Bulk(Total 8 Produk kanggo Bioteknologi Langsung Bulk)

Bioteknologi Langsung Bulk - pabrikan, pabrik, supplier saka China

Kita spesialisasi Bioteknologi Langsung Bulk produsen & supplier / pabrik saka China. Grosir Bioteknologi Langsung Bulk karo kualitas apik kaya rega murah / murah, salah sijine saka Bioteknologi Langsung Bulk merek sing asal saka China, Changchun BCHT Biotechnology Co..
Produk Vaksin Saring kanggo Pai Ayam

Model No.: 0.5ml/vial

Tag: Bioteknologi Gratis Bulk Gelatin , Bioteknologi Langsung Bulk , Gelatin Free Live Biotechnology

Paling kasus cacar air sing relatif entheng lan dilakoni ing limang nganti 10 dina. Nanging bisa banget serius, malah ngancam urip, ing persentase cilik wong. Sadurunge vaksin varicella dilisensi ing AS ing taun 1995, ana kira-kira 100 sing tilar...
Rampung Produk Vaksin Ayam Pox Ditinggal Langsung

Model No.: 0.5ml/vial

Tag: Preventive Biopharmaceutical Lyophilized , Preventive Gelatin Free Vaksinasi , Gelatin Free Bioproducts Preventive

Sing Perlu Vaksin Chickenpox Anak-anak ing umur 13 taun kudu dosis loro Dosis pisanan ing umur 12 nganti 15 sasi Dosis kapindho ing umur 4 nganti 6 taun Dosis kapindho bisa diwenehi ing umur sing luwih dawa yen diwenehi paling ora 3 sasi sawise...
Produk Ayam Vaksin Ayam Pox Ditinggal Langsung

Model No.: 0.5ml/vial

Tag: Biopharmaceutical Lyophilized Pharmaceutical , Biopharmaceutical Lyophilized High Potency , Gelatin Free Chicken Bioproducts

Herpes zoster (shingles) paling kerep ana ing wong tuwa lan mung ditemokake ing bocah. Insiden herpes zoster ing wong diwasa sing divaksinasi 0,9 / 1000 wong-taun, lan 0,3 / 1000 wong-taun ing bocah-bocah divaksin; iki luwih murah tinimbang...
Vaksin Chicken Chicken Bulk Lyophilized Attenuated Live

Model No.: Bulk Liquid

Tag: Produk Semifinished Preventive Kesehatan , Nyegah Kesehatan Energi , Produk Bioproduct Semipinasi Vaksinasi

Bab liyane sing bisa kelakon sawise vaksin iki: Wong kadang ilang sawise prosedur kesehatan, kalebu vaksinasi. Ngadhepi utawa ngobong nganti meh 15 menit bisa mbiyantu nyegah pingsan lan ciloko sing disebabake tiba. Marang dhokter sampeyan yen...
Vaksin Chicken Chicken Bulk Lyophilized Attenuated

Model No.: Bulk Liquid

Tag: Bioproducts High Potency Preventive , Preventive Health Bioproducts , Produk Semifinished High Potency Preventive

Acara sing luwih serius tinimbang vaksinasi cacar banyu sing langka. Bisa kalebu: Penyakit (jerking utawa staring) asring gegandhèngan karo mriyang Infeksi paru-paru (radhang paru-paru) utawa tutupan otak lan balung (meningitis) Rash kabeh awak Sapa...
Vaksin Chicken Pox Bulk Live Attenuated

Model No.: Bulk Liquid

Tag: Vaksinasi Potensi Tinggi Nyegah , Preventive Health Vaksinasi , Bioproducts Semifinished Produk Preventive

Resiko saka reaksi vaksin Kanthi obat apa wae, kalebu vaksin, ana kemungkinan reaksi. Iki biasane entheng lan ilang dhewe, nanging reaksi serius uga bisa. Njupuk vaksin cacar banyu luwih aman tinimbang nyerang penyakit cacar. Paling wong sing njaluk...
Vaksin Chicken Pox Bulk Live

Model No.: Bulk Liquid

Tag: Vaksinasi Bioproducts Good Safety , Vaksinasi Produk Semifinished Good Safety , Vaksinasi Potensi Tinggi Keamanan

Sawetara wong dadi lara sing kudu dirawat ing rumah sakit. Iku ora kerep dilakoni, nanging wong bisa mati saka cacar banyu. Sadurungé vaksin varicella, meh kabeh wong ing Amerika Serikat kena cacar air, kanthi rata-rata 4 yuta wong saben taun....
Bulk saka Vaksin Rabies (Vero Cell)

Model No.: Bulk

Tag: Periode Valid 12 Sèt , Dipencet dening Rabid Animals , Wong sing Ngontak Rabies Virus

(1) Rekomendasi penyetor kanggo wong sing dibébasaké karo vaksin rabies sadurungé: ① Jadwal imunisasi lengkap postexposure dilakokaké ing sajrone mangsa pungkasan: Siji dosis bakal diwenehake ing dina 0 lan 3, kanthi kapisah, yen digebuki kewan...
Wholesale Bioteknologi Langsung Bulk from China, Need to find cheap Bioteknologi Langsung Bulk as low price but leading manufacturers. Just find high-quality brands on Bioteknologi Langsung Bulk produce factory, You can also feedback about what you want, start saving and explore our Bioteknologi Langsung Bulk, We'll reply you in fastest.
Komunikasi karo Supplier?Supplier
Jason Jiang Mr. Jason Jiang
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Kontak Supplier