Ngarep > Produk > Biopharmaceutical Gelatin Free(Total 5 Produk kanggo Biopharmaceutical Gelatin Free)

Biopharmaceutical Gelatin Free - pabrikan, pabrik, supplier saka China

Kita spesialisasi Biopharmaceutical Gelatin Free produsen & supplier / pabrik saka China. Grosir Biopharmaceutical Gelatin Free karo kualitas apik kaya rega murah / murah, salah sijine saka Biopharmaceutical Gelatin Free merek sing asal saka China, Changchun BCHT Biotechnology Co..
Gedhe Vaksin kanggo Pai Ayam

Model No.: 0.5ml/vial

Tag: Biopharmaceutical Bulk Biotechnology , Biopharmaceutical Gelatin Free Biotechnology , Biopharmaceutical Live Biotechnology

1. Vaksin cacar ayam sing bisa ngreksa wong sing nampa vaksin saka cacar. Uga disebut vaksin varicella, amarga cacar banyu disababaké déning virus varicella-zoster. Vaksin kasebut digawe saka virus sing urip nanging ora bisa ditemokake. 2. Virus...
Vaksin PFS kanggo Panggang Ayam

Model No.: 0.5ml/vial

Tag: Biopharmaceutical Final Bulk , Biopharmaceutical Gelatin Free Final Bulk , Biopharmaceutical Live Final Bulk

Penyakit iki gedhé banget lan tanpa vaksin, bisa disebar kanthi kontak langsung utawa liwat udhara kanthi wahing utawa batuk. Uga, wong bisa njaluk kanthi kontak karo cairan saka blisters cacar banyu. Mulane, bocah-bocah sing duwe cacar banyu kudu...
Produk Ayam Vaksin Ayam Pox

Model No.: 0.5ml/vial

Tag: Biopharmaceutical Bulk Long Validity Period , Biopharmaceutical Gelatin Free , Biopharmaceutical Live Long Validity Period

Apa Efek Sampéyan Terkait karo Vaksin Chickenpox? Kabeh obat duwe efek samping potensial. Nanging efek samping sing gegandhengan karo vaksin varicella umume entheng. Paling umum yaiku rasa sakit, abang, utawa dadi gedhe ing situs injeksi. Persentasi...
Produk Vaksin sing wis rampung kanggo Pai Ayam Ditinggal

Model No.: 0.5ml/vial

Tag: Varicella Biopharmaceutical Gelatin Free , Varicella Biopharmaceutical Live , Varicella Gelatin Free Live

Coba deleng rekomendasi kanggo dosis vaksin kapindho tumrap saben wong, kalebu bocah. ACIP nyaranake kabeh bocah nampa 2 dosis vaksin varicella sacara rutin. Dosis pisanan kudu diwenehi ing umur 12 nganti 15 sasi lan dosis kaping loro ing umur 4...
Vaksin Chicken Pox Gelatin-gratis

Model No.: 0.5ml/vial

Tag: Bioteknologi Final Massive Attenuated , Bioteknologi Panjang Periode Validasi , Bioteknologi Lyophilized Attenuated

Ing kesahihan utawa kinerja vaksin punika gumantung ing sawetara faktor: Penyakit iki dhewe (kanggo sawetara vaksinasi penyakit sing luwih apik tinimbang kanggo wong liya) galur vaksin (sawetara vaksin tartamtu kanggo, utawa paling ora paling...
Wholesale Biopharmaceutical Gelatin Free from China, Need to find cheap Biopharmaceutical Gelatin Free as low price but leading manufacturers. Just find high-quality brands on Biopharmaceutical Gelatin Free produce factory, You can also feedback about what you want, start saving and explore our Biopharmaceutical Gelatin Free, We'll reply you in fastest.
Komunikasi karo Supplier?Supplier
Jason Jiang Mr. Jason Jiang
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Kontak Supplier