Ngarep > Produk > Biopharmaceutical Final Bulk(Total 7 Produk kanggo Biopharmaceutical Final Bulk)

Biopharmaceutical Final Bulk - pabrikan, pabrik, supplier saka China

Kita spesialisasi Biopharmaceutical Final Bulk produsen & supplier / pabrik saka China. Grosir Biopharmaceutical Final Bulk karo kualitas apik kaya rega murah / murah, salah sijine saka Biopharmaceutical Final Bulk merek sing asal saka China, Changchun BCHT Biotechnology Co..
Vaksin PFS kanggo Panggang Ayam

Model No.: 0.5ml/vial

Tag: Biopharmaceutical Final Bulk , Biopharmaceutical Gelatin Free Final Bulk , Biopharmaceutical Live Final Bulk

Penyakit iki gedhé banget lan tanpa vaksin, bisa disebar kanthi kontak langsung utawa liwat udhara kanthi wahing utawa batuk. Uga, wong bisa njaluk kanthi kontak karo cairan saka blisters cacar banyu. Mulane, bocah-bocah sing duwe cacar banyu kudu...
Produk Ayam Bakar Ayam Pox

Model No.: 0.5ml/vial

Tag: Tukang Tinggi Biopharmaceutical Final , Biopharmaceutical Final Bulk Attenuated , Biopharmaceutical Long Validity Period Chicken Pox

Sawetara bocah sing divaksinasi wis ditemokake bakal ilang antibodi protèktif ing sethithik nganti wolung taun. Nanging miturut Organisasi Kesehatan Dunia : "Sawisé observasi populasi sinau kanggo periode nganti 20 taun ing Jepang lan 10 taun...
Vaksin Chicken Chicken Bulk Lyophilized Attenuated Live

Model No.: Bulk Liquid

Tag: Produk Semifinished Preventive Kesehatan , Nyegah Kesehatan Energi , Produk Bioproduct Semipinasi Vaksinasi

Bab liyane sing bisa kelakon sawise vaksin iki: Wong kadang ilang sawise prosedur kesehatan, kalebu vaksinasi. Ngadhepi utawa ngobong nganti meh 15 menit bisa mbiyantu nyegah pingsan lan ciloko sing disebabake tiba. Marang dhokter sampeyan yen...
Vaksin Chicken Chicken Bulk Lyophilized Attenuated

Model No.: Bulk Liquid

Tag: Bioproducts High Potency Preventive , Preventive Health Bioproducts , Produk Semifinished High Potency Preventive

Acara sing luwih serius tinimbang vaksinasi cacar banyu sing langka. Bisa kalebu: Penyakit (jerking utawa staring) asring gegandhèngan karo mriyang Infeksi paru-paru (radhang paru-paru) utawa tutupan otak lan balung (meningitis) Rash kabeh awak Sapa...
Vaksin Chicken Pox Bulk Live Attenuated

Model No.: Bulk Liquid

Tag: Vaksinasi Potensi Tinggi Nyegah , Preventive Health Vaksinasi , Bioproducts Semifinished Produk Preventive

Resiko saka reaksi vaksin Kanthi obat apa wae, kalebu vaksin, ana kemungkinan reaksi. Iki biasane entheng lan ilang dhewe, nanging reaksi serius uga bisa. Njupuk vaksin cacar banyu luwih aman tinimbang nyerang penyakit cacar. Paling wong sing njaluk...
Vaksin Chicken Pox Bulk Live

Model No.: Bulk Liquid

Tag: Vaksinasi Bioproducts Good Safety , Vaksinasi Produk Semifinished Good Safety , Vaksinasi Potensi Tinggi Keamanan

Sawetara wong dadi lara sing kudu dirawat ing rumah sakit. Iku ora kerep dilakoni, nanging wong bisa mati saka cacar banyu. Sadurungé vaksin varicella, meh kabeh wong ing Amerika Serikat kena cacar air, kanthi rata-rata 4 yuta wong saben taun....
Bulk saka Vaksin Rabies (Vero Cell)

Model No.: Bulk

Tag: Periode Valid 12 Sèt , Dipencet dening Rabid Animals , Wong sing Ngontak Rabies Virus

(1) Rekomendasi penyetor kanggo wong sing dibébasaké karo vaksin rabies sadurungé: ① Jadwal imunisasi lengkap postexposure dilakokaké ing sajrone mangsa pungkasan: Siji dosis bakal diwenehake ing dina 0 lan 3, kanthi kapisah, yen digebuki kewan...
Wholesale Biopharmaceutical Final Bulk from China, Need to find cheap Biopharmaceutical Final Bulk as low price but leading manufacturers. Just find high-quality brands on Biopharmaceutical Final Bulk produce factory, You can also feedback about what you want, start saving and explore our Biopharmaceutical Final Bulk, We'll reply you in fastest.
Komunikasi karo Supplier?Supplier
Jason Jiang Mr. Jason Jiang
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Kontak Supplier