Ngarep > Produk > Biopharmaceutical Bulk Biotechnology(Total 6 Produk kanggo Biopharmaceutical Bulk Biotechnology)

Biopharmaceutical Bulk Biotechnology - pabrikan, pabrik, supplier saka China

Kita spesialisasi Biopharmaceutical Bulk Biotechnology produsen & supplier / pabrik saka China. Grosir Biopharmaceutical Bulk Biotechnology karo kualitas apik kaya rega murah / murah, salah sijine saka Biopharmaceutical Bulk Biotechnology merek sing asal saka China, Changchun BCHT Biotechnology Co..
Category:
Gedhe Vaksin kanggo Pai Ayam

Model No.: 0.5ml/vial

Tag: Biopharmaceutical Bulk Biotechnology , Biopharmaceutical Gelatin Free Biotechnology , Biopharmaceutical Live Biotechnology

1. Vaksin cacar ayam sing bisa ngreksa wong sing nampa vaksin saka cacar. Uga disebut vaksin varicella, amarga cacar banyu disababaké déning virus varicella-zoster. Vaksin kasebut digawe saka virus sing urip nanging ora bisa ditemokake. 2. Virus...
Vaksin Chicken Chicken Bulk Lyophilized Attenuated Live

Model No.: Bulk Liquid

Tag: Produk Semifinished Preventive Kesehatan , Nyegah Kesehatan Energi , Produk Bioproduct Semipinasi Vaksinasi

Bab liyane sing bisa kelakon sawise vaksin iki: Wong kadang ilang sawise prosedur kesehatan, kalebu vaksinasi. Ngadhepi utawa ngobong nganti meh 15 menit bisa mbiyantu nyegah pingsan lan ciloko sing disebabake tiba. Marang dhokter sampeyan yen...
Vaksin Chicken Chicken Bulk Lyophilized Attenuated

Model No.: Bulk Liquid

Tag: Bioproducts High Potency Preventive , Preventive Health Bioproducts , Produk Semifinished High Potency Preventive

Acara sing luwih serius tinimbang vaksinasi cacar banyu sing langka. Bisa kalebu: Penyakit (jerking utawa staring) asring gegandhèngan karo mriyang Infeksi paru-paru (radhang paru-paru) utawa tutupan otak lan balung (meningitis) Rash kabeh awak Sapa...
Vaksin Chicken Pox Bulk Live Attenuated

Model No.: Bulk Liquid

Tag: Vaksinasi Potensi Tinggi Nyegah , Preventive Health Vaksinasi , Bioproducts Semifinished Produk Preventive

Resiko saka reaksi vaksin Kanthi obat apa wae, kalebu vaksin, ana kemungkinan reaksi. Iki biasane entheng lan ilang dhewe, nanging reaksi serius uga bisa. Njupuk vaksin cacar banyu luwih aman tinimbang nyerang penyakit cacar. Paling wong sing njaluk...
Vaksin Chicken Pox Bulk Live

Model No.: Bulk Liquid

Tag: Vaksinasi Bioproducts Good Safety , Vaksinasi Produk Semifinished Good Safety , Vaksinasi Potensi Tinggi Keamanan

Sawetara wong dadi lara sing kudu dirawat ing rumah sakit. Iku ora kerep dilakoni, nanging wong bisa mati saka cacar banyu. Sadurungé vaksin varicella, meh kabeh wong ing Amerika Serikat kena cacar air, kanthi rata-rata 4 yuta wong saben taun....
Bulk saka Vaksin Rabies (Vero Cell)

Model No.: Bulk

Tag: Periode Valid 12 Sèt , Dipencet dening Rabid Animals , Wong sing Ngontak Rabies Virus

(1) Rekomendasi penyetor kanggo wong sing dibébasaké karo vaksin rabies sadurungé: ① Jadwal imunisasi lengkap postexposure dilakokaké ing sajrone mangsa pungkasan: Siji dosis bakal diwenehake ing dina 0 lan 3, kanthi kapisah, yen digebuki kewan...
Wholesale Biopharmaceutical Bulk Biotechnology from China, Need to find cheap Biopharmaceutical Bulk Biotechnology as low price but leading manufacturers. Just find high-quality brands on Biopharmaceutical Bulk Biotechnology produce factory, You can also feedback about what you want, start saving and explore our Biopharmaceutical Bulk Biotechnology, We'll reply you in fastest.
Komunikasi karo Supplier?Supplier
Jason Jiang Mr. Jason Jiang
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Kontak Supplier