Ngarep > Produk > Banyu Steril Kanggo Injeksi(Total 24 Produk kanggo Banyu Steril Kanggo Injeksi)

Banyu Steril Kanggo Injeksi - pabrikan, pabrik, supplier saka China

Kita spesialisasi Banyu Steril Kanggo Injeksi produsen & supplier / pabrik saka China. Grosir Banyu Steril Kanggo Injeksi karo kualitas apik kaya rega murah / murah, salah sijine saka Banyu Steril Kanggo Injeksi merek sing asal saka China, Changchun BCHT Biotechnology Co..
Vaksin PFS for Chicken Pox Live

Model No.: 0.5ml/vial

Tag: Urip Attenutated Lyophilized , Directions for Use of Varicella Vaccine , Banyu Steril Kanggo Injeksi

[Fungsi lan panggunaan] Sawise vaksinasi, tumindak immuno awak marang virus varicella-zoster bisa diduweni kanggo nyegah wong saka varicella. [Spesifikasi] Vial kasebut ngandhut cairan kanthi ml. 0,5 ml kanthi pembubaran vaksin lyophilized kanthi...
Produk Vaksin sing wis rampung kanggo Pai Ayam Ditinggal

Model No.: 0.5ml/vial

Tag: Varicella Biopharmaceutical Gelatin Free , Varicella Biopharmaceutical Live , Varicella Gelatin Free Live

Coba deleng rekomendasi kanggo dosis vaksin kapindho tumrap saben wong, kalebu bocah. ACIP nyaranake kabeh bocah nampa 2 dosis vaksin varicella sacara rutin. Dosis pisanan kudu diwenehi ing umur 12 nganti 15 sasi lan dosis kaping loro ing umur 4...
Produk Vaksin Saring kanggo Ayam Pox Lyophilized

Model No.: 0.5ml/vial

Tag: Gelatin High Free High Titer Potensi , Gelatin Free High Titer Good Safety , Gelatin High Potency Free Good Safety

Apa kudu dilakoni yen bocah utawa bocah cilik kanthi ora sengaja nampa vaksin zoster urip (Zostavax, Merck) tinimbang vaksin varicella? Iki kesalahan lan prosedur administrasi vaksin sing serius kudu dilebokake kanggo nyegah kesalahane kedadeyan...
Produk Vaksin Selesai kanggo Ayam Pox Live

Model No.: 0.5ml/vial

Tag: Gelatin Free Long Validity High Titer , Gelatin Free High Potency High Potency , Gelatin Free Long Validity Good Safety

Yen sawijining petugas kesehatan ora duwe riwayat vaksinasi varicella utawa penyakit nanging wis duwe kasus sing didiagnosis klinik, apa dheweke isih butuh vaksin varicella? Ora. Diagnosa utawa verifikasi saka panyedhiya kesehatan saka riwayat...
Gedhe Vaksin kanggo Chicken Chicken Lyophilized Attenuated

Model No.: Bulk Liquid

Tag: Preventive Medicine Bulk Final , Preventive Safety Bulk Good Final , Preventive Farmasi Final Bulk

Apa ACIP nyaranake menehi vaksin varicella kanggo bayi sadurunge umur 1 taun yen lagi lelungan internasional? Ora ana ACIP nyaranake menehi dosis MMR kanggo bayi umur 6 nganti 11 sasi sadurunge perjalanan internasional, nanging ora vaksin varicella....
Gedhe Vaksin kanggo Pai Ayam Live Attenuated

Model No.: Bulk Liquid

Tag: Bioteknologi Produk Semifinished Preventive , Bioteknologi High Potency Preventive , Preventive Health Bioteknologi

Aku duwe pasien 11 sasi sing sehat sing keluarganya menyang Zimbabwe. Ngendi padha lelungan nduweni tingkat varicella sing dhuwur. Apa aku kudu menehi vaksin varicella menyang bayi sadurunge dheweke lelungan menyang Afrika? Komite Advisory on...
Gunggung Vaksin kanggo Pai Ayam Ditandhai

Model No.: 0.5ml/vial

Tag: Produksi Biologis Produksi Vaksin , Produk Vaksin Nyegah , Vaksin High Titer Preventive

How is varicella transmitted and for how long is an infected person contagious?
Gedhe Vaksin kanggo Chicken Chicken Lyophilized

Model No.: 0.5ml/vial

Tag: Gelatin Produk Semifinished Free Preventive , Manggon Safety Safety Live , Preventive Chicken Vaccine

Kenapa Orang Ngomong Vaksin Chickenpox? Paling kasus cacar air sing relatif entheng lan dilakoni ing limang nganti 10 dina. Nanging bisa banget serius, malah ngancam urip, ing persentase cilik wong. Sadurunge vaksin varicella dilisensi ing AS ing...
Gunggung Vaksin kanggo Ayam Pox Live

Model No.: 0.5ml/vial

Tag: Gelatin High Potency Free Preventive , Gelatin Free Health Preventive , Preventive Medicine Live

Apa Vaksin Chickenpox? Vaksin cacar ayam sing bisa ngreksa wong sing nampa vaksin saka cacar. Uga disebut vaksin varicella, amarga cacar banyu disababaké déning virus varicella- zoster . Vaksin kasebut digawe saka virus sing urip nanging ora bisa...
Vaksin PFS kanggo Chicken Chicken Lyophilized

Model No.: 0.5ml/vial

Tag: Produk Biologi High Titer Bioproducts , Produk biologis Attenuated Bioproducts , Rampung Produk Tinggi Bioproducts

Ngembangake kekebalan Sistem kekebalan ngenali agen vaksin minangka manca, ngrusak, lan "eling". Nalika versi virulen saka agen ditemokake, awak ngenali jas protein ing virus, lan kanthi mangkono wis siap kanggo nanggapi, kanthi (1)...
Vaksin Varicella kanggo Chicken Chicken Lyophilized Attenuated

Model No.: 0.5ml/vial

Tag: Chicken Pox High Titer Bioproducts , Chicken Pox Attenuated Bioproducts , Biologi Produk Rampung Produk Bioproducts

Valence Vaksin bisa dadi monovalent (uga disebut univalent ) utawa multivalent (uga disebut polyvalent ). Vaksin monovalen dirancang kanggo imunisasi marang antigen tunggal utawa mikroorganisme tunggal. Vaksin multivalent utawa polyvalent dirancang...
Vaksin Varicella kanggo Chicken Chicken Lyophilized

Model No.: 0.5ml/vial

Tag: Vaksinasi Pakan Ayam Biologi Produk , Vaksinasi Produk Ayam Pox Ayam , Vaksinasi Ayam Pox Tinggi Titer

Vaksin wis nyumbang kanggo eradikasi cacar , salah sijine penyakit sing paling bisa nular lan memateni ing manungsa. Panyakit liya kayata rubella, polio , campak, gondong, cacar , lan typhoid ora ana sing meh padha kaya sing umume taun kepungkur....
Vaksin Varicella kanggo Ayam Pox Live

Model No.: 0.5ml/vial

Tag: Periode Valid Panjang Periode Final , Lyophilized Bulk Final Attenuated , Panjang Periode Validity Lyophilized Attenuated

Yen individu sing divaksinasi ngalami penyakit kasebut divaksinasi ( infeksi panemon ), penyakit kasebut bisa dadi kurang virulen tinimbang korban sing ora ditampa. Ing ngisor iki minangka pertimbangan penting ing efektifitas program vaksinasi: [...
Vaksin kanggo Pai Ayam Live Attenuated

Model No.: 0.5ml/vial

Tag: Bioteknologi Final Bulk High Titer , Bioteknologi Periode Panjang Kesinambungan Titer Tinggi , Bioteknologi Lyophilized High Titer

Vaksin kanthi historis minangka cara paling efektif kanggo nglawan lan mateni penyakit infèksi. Watesan efektifitas, nanging ana. [12] Kadhangkala, pangreksan gagal amarga sistem imun inang ora bisa nanggapi kanthi cekap utawa ing kabeh. Kurang akeh...
Vaksin kanggo Chicken Pox Attenuated

Model No.: 0.5ml/vial

Tag: Bioteknologi Finishing Produk Akhir , Bioteknologi Panjang Jangka Panjang Produk , Bioteknologi Produk-produk Lireng Lyophilized

Pangopènan vaksin kasebut minangka vaksinasi . Vaksinasi minangka cara sing paling efektif kanggo nyegah penyakit infèksius; kakebalan nyebar amarga vaksinasi umumé tanggung jawab kanggo prekawis donya saka , nga lan watesan saka penyakit kayata...
Vaksin kanggo Chicken Chicken Lyophilized

Model No.: 0.5ml/vial

Tag: Periode Valid Panjang Periode Akhir Biologi , Biologi Produk Lengkap Lyophilized , Long Periode Validasi Lyophilized Biologi

A vaksin punika preparation biologi sing nyedhiyani aktif angsal kakebalan kanggo tartamtu penyakit . Vaksin biasane ngandhut agen sing nyerep mikroorganisme sing nyebabake penyakit lan asring digawe saka bentuk mikroba, racun, utawa salah...
Vaksin Syringe sing wis diisi kanggo Pai Ayam

Model No.: 0.5ml/vial

Tag: Biopharmaceutical Bulk Lyophilized , Massive Live Lyophilized , Biopharmaceutical Live Lyophilized

Apa Vaksin Disaranake Vaksin varicella ngindhari penyakit sing abot ing meh kabeh bocah sing diimunisasi. Iku nganti 85% efektif kanggo nyegah penyakit entheng. Anak-anak sing divaksinasi sing kena pitik cacahé umume nduweni kasus ringan. Cacar...
Vaksin PFS kanggo Panggang Ayam

Model No.: 0.5ml/vial

Tag: Biopharmaceutical Final Bulk , Biopharmaceutical Gelatin Free Final Bulk , Biopharmaceutical Live Final Bulk

Penyakit iki gedhé banget lan tanpa vaksin, bisa disebar kanthi kontak langsung utawa liwat udhara kanthi wahing utawa batuk. Uga, wong bisa njaluk kanthi kontak karo cairan saka blisters cacar banyu. Mulane, bocah-bocah sing duwe cacar banyu kudu...
Produk Vaksin Saring kanggo Pai Ayam

Model No.: 0.5ml/vial

Tag: Bioteknologi Gratis Bulk Gelatin , Bioteknologi Langsung Bulk , Gelatin Free Live Biotechnology

Paling kasus cacar air sing relatif entheng lan dilakoni ing limang nganti 10 dina. Nanging bisa banget serius, malah ngancam urip, ing persentase cilik wong. Sadurunge vaksin varicella dilisensi ing AS ing taun 1995, ana kira-kira 100 sing tilar...
Gedhe Vaksin kanggo Pai Ayam

Model No.: 0.5ml/vial

Tag: Biopharmaceutical Bulk Biotechnology , Biopharmaceutical Gelatin Free Biotechnology , Biopharmaceutical Live Biotechnology

1. Vaksin cacar ayam sing bisa ngreksa wong sing nampa vaksin saka cacar. Uga disebut vaksin varicella, amarga cacar banyu disababaké déning virus varicella-zoster. Vaksin kasebut digawe saka virus sing urip nanging ora bisa ditemokake. 2. Virus...
Vaksin Rabies Buluh kanggo Vero Cell

Model No.: Bulk

Tag: Efek sing cocog karo Formulasi Lyophilized , Teknik Kapadhetanan Kapadhetan Tinggi , Proses Culturing Nduweni Repeatability Baik

Vaksin rabies minangka vaksin sing digunakake kanggo nyegah rabies . Ana sawetara vaksin sing kasedhiya sing aman lan efektif. Padha bisa digunakake kanggo nyegah rabies sadurunge lan kanggo periode wektu sawise infeksi virus kayata dening asu utawa...
Biasane Vaksin Rabies kanggo Nyegah

Model No.: Bulk

Tag: Nduwe Reaksi Saben , Reaksi Lokal utawa Sistemik entheng , Bisa Dibebasake Spontaneously

Kejabi saka vaksinasi manungsa, cara liya uga dikembangake kanthi asu vaksin kanggo nyegah panyebaran virus. Taun 1979 Laboratorium Riset Van Houweling Pusat Kesehatan Universitas Silliman Dumaguete ing Filipina , [11] ngembangake lan ngasilake...
Rabies Vaccine (Vero Cell) kanggo Produk Manungsa

Model No.: 1ml/vial

Tag: Digunakna kanggo nyegah rabies , Intramuscular Im Administration , Gulung Dosis Pertama

Organisasi Kesehatan Dunia ngusulake vaksinasi ing wong-wong sing duwe risiko gedhe banget, kalebu bocah-bocah sing manggon ing wilayah sing umum. Telung dosis diwenehake sajrone wektu siji sasi. Kekebalan sawise sawetara dosis biasane tahan suwene....
Produk Vaksin Rabies kanggo Produk Kanggo Produk Manungsa

Model No.: 1ml/vial

Tag: 1.0 Ml Per Vial , 1.0 Ml Per Tunggal Dosis Manungsa , Potensi Ora Kurang saka 2 , 5 IU

① Individu kasebut disuntikake karo immunoglobulin rabies utawa rabies antiserum siji sasi sadurunge dina nampa vaksin rabies. ② Wong-wong sing duwe bawaan utawa kekurangan immunodeficiency. ③ Terapi imunosupresif (kalebu obat antimalaria). ④ Para...
Wholesale Banyu Steril Kanggo Injeksi from China, Need to find cheap Banyu Steril Kanggo Injeksi as low price but leading manufacturers. Just find high-quality brands on Banyu Steril Kanggo Injeksi produce factory, You can also feedback about what you want, start saving and explore our Banyu Steril Kanggo Injeksi, We'll reply you in fastest.
Komunikasi karo Supplier?Supplier
Jason Jiang Mr. Jason Jiang
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Kontak Supplier