Ngarep > Produk > Bahan Aktif Ora Kalebu(Total 1 Produk kanggo Bahan Aktif Ora Kalebu)

Bahan Aktif Ora Kalebu - pabrikan, pabrik, supplier saka China

Kita spesialisasi Bahan Aktif Ora Kalebu produsen & supplier / pabrik saka China. Grosir Bahan Aktif Ora Kalebu karo kualitas apik kaya rega murah / murah, salah sijine saka Bahan Aktif Ora Kalebu merek sing asal saka China, Changchun BCHT Biotechnology Co..
Category:
Pre-filled Syringe Varicella Vaccine Lyophilized

Model No.: 0.5ml/vial

Tag: Bahan aktif ora kalebu , Trehalose Human Albumin Sodium Glutamate , Bioteknologi Vaksin Panjang Periode Validasi

[Prosès imun lan dosis] (1) Siji dosis imunisasi dhasar kanggo bocah umur 1-12 taun; rong dosis imunisasi dhasar kanggo wong umur 13 taun lan ing antarane 4-8 minggu interval. (2) Transfer pelaku karo jarum suntik menyang vial ngemot vaksin...
Wholesale Bahan Aktif Ora Kalebu from China, Need to find cheap Bahan Aktif Ora Kalebu as low price but leading manufacturers. Just find high-quality brands on Bahan Aktif Ora Kalebu produce factory, You can also feedback about what you want, start saving and explore our Bahan Aktif Ora Kalebu, We'll reply you in fastest.
Komunikasi karo Supplier?Supplier
Jason Jiang Mr. Jason Jiang
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Kontak Supplier