Ngarep > Produk > Aman Saka Gelatin Saka Adjuvant(Total 3 Produk kanggo Aman Saka Gelatin Saka Adjuvant)

Aman Saka Gelatin Saka Adjuvant - pabrikan, pabrik, supplier saka China

Kita spesialisasi Aman Saka Gelatin Saka Adjuvant produsen & supplier / pabrik saka China. Grosir Aman Saka Gelatin Saka Adjuvant karo kualitas apik kaya rega murah / murah, salah sijine saka Aman Saka Gelatin Saka Adjuvant merek sing asal saka China, Changchun BCHT Biotechnology Co..
Vaksin Varicella Live

Model No.: Bulk Liquid

Tag: Aman saka Gelatin Saka Adjuvant , Biopharmaceutical Bioproducts Medicine , Ningkatake Safety and Quality Vaksin

Taun 2008, BCHT kasil ngluncurake vaksin Varicella produke, Live in China. Taun-taun sabanjure, BCHT terus setya ningkatake prodhuk lan mimpin ing 2010 penghapusan gelatin saka adjuvant lan ngembangake vaksin wektu urip nganti 36 sasi sing paling...
Vaksin Chicken Pox Gelatin-gratis

Model No.: 0.5ml/vial

Tag: Bioteknologi Final Massive Attenuated , Bioteknologi Panjang Periode Validasi , Bioteknologi Lyophilized Attenuated

Ing kesahihan utawa kinerja vaksin punika gumantung ing sawetara faktor: Penyakit iki dhewe (kanggo sawetara vaksinasi penyakit sing luwih apik tinimbang kanggo wong liya) galur vaksin (sawetara vaksin tartamtu kanggo, utawa paling ora paling...
Bulk saka Vaksin Rabies (Vero Cell)

Model No.: Bulk

Tag: Periode Valid 12 Sèt , Dipencet dening Rabid Animals , Wong sing Ngontak Rabies Virus

(1) Rekomendasi penyetor kanggo wong sing dibébasaké karo vaksin rabies sadurungé: ① Jadwal imunisasi lengkap postexposure dilakokaké ing sajrone mangsa pungkasan: Siji dosis bakal diwenehake ing dina 0 lan 3, kanthi kapisah, yen digebuki kewan...
Wholesale Aman Saka Gelatin Saka Adjuvant from China, Need to find cheap Aman Saka Gelatin Saka Adjuvant as low price but leading manufacturers. Just find high-quality brands on Aman Saka Gelatin Saka Adjuvant produce factory, You can also feedback about what you want, start saving and explore our Aman Saka Gelatin Saka Adjuvant, We'll reply you in fastest.
Komunikasi karo Supplier?Supplier
Jason Jiang Mr. Jason Jiang
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Kontak Supplier