Ngarep > Produk > 5 Iu(Total 3 Produk kanggo 5 Iu)

5 Iu - pabrikan, pabrik, supplier saka China

Kita spesialisasi 5 Iu produsen & supplier / pabrik saka China. Grosir 5 Iu karo kualitas apik kaya rega murah / murah, salah sijine saka 5 Iu merek sing asal saka China, Changchun BCHT Biotechnology Co..
Category:
Produk Vaksin Rabies (Vero Cell) kanggo Manungsa

Model No.: 1ml/vial

Transportasi: Air

Type: Vaccine

Application: for Prevention

Form: Liquid

Tag: Rampungé Produk Vaksin Rabies , Vaksin Rabies Kanggo Manungsa , Potensi Tinggi lan Imunogenisitas Bagus

Selesai Produk Vaksin Rabies (Vero Cell) untuk Penggunaan Manusia [ Jeneng tamba ] Jeneng sing dijaluk: Vaksin Rabies (Vero Cell) kanggo Manungsa [ Sunting ] Vaksin iku minangka persiapan cairan digawe saka virus tetep virus rabies (aGV) sing ora...
Rabies Vaccine (Vero Cell)

Model No.: 1ml/vial

Tag: Cocog kanggo Gedhe Lingkup Vaksinasi , Vero Cells Kultur ing Microcarriers , Ngemot Thimerosal Minangka Preservatif

[ Tindakan lan sampeyan ] Produk bisa ndadekake kekebalan tumrap virus rabies ing panampa imunisasi kasebut. Iki digunakake kanggo nyegah rabies. [Spesifikasi s ] 1.0 ml saben botol. 1.0 ml saben dosis manungsa saben wektu. Potensi vaksin rabies ora...
Produk Vaksin Rabies kanggo Produk Kanggo Produk Manungsa

Model No.: 1ml/vial

Tag: 1.0 Ml Per Vial , 1.0 Ml Per Tunggal Dosis Manungsa , Potensi Ora Kurang saka 2 , 5 IU

① Individu kasebut disuntikake karo immunoglobulin rabies utawa rabies antiserum siji sasi sadurunge dina nampa vaksin rabies. ② Wong-wong sing duwe bawaan utawa kekurangan immunodeficiency. ③ Terapi imunosupresif (kalebu obat antimalaria). ④ Para...
Wholesale 5 Iu from China, Need to find cheap 5 Iu as low price but leading manufacturers. Just find high-quality brands on 5 Iu produce factory, You can also feedback about what you want, start saving and explore our 5 Iu, We'll reply you in fastest.
Komunikasi karo Supplier?Supplier
Jason Jiang Mr. Jason Jiang
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Kontak Supplier