Home > Babagan awake dhewe
Babagan awake dhewe
Layanan Online
Hubungi Saiki
Babagan awake dhewe

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

BCHT didegaké ing Maret 2004 dening investasi Changchun High-technology Industry Development Property (Group). Perusahaan kasebut minangka perusahaan teknologi tinggi ingkang gadahi riset, pengembangan, produksi lan pemasaran biologik lan obat-obatan. BCHT saiki nduweni papat situs manufaktur sing nutupi 235.000 kothak meter kanthi total lan loro pusat R & D kanggo vaksin lan tamba karo laboratorium paling lengkap lan pabrik pilot ing wilayah sing luwih saka 5000 meter persegi. Kanggo sawetara taun pungkasan, investasi R & D perusahaan ngluwihi luwih saka 120 juta RMB.

Taun 2008, BCHT kasil ngluncurake vaksin Varicella produke, Live in China. Taun-taun sabanjure, BCHT terus setya ningkatake prodhuk lan mimpin ing 2010 penghapusan gelatin saka adjuvant lan ngembangake vaksin wektu urip nganti 36 sasi sing paling dawa ing donya ing 2011. Perbaikan iki nambah safety vaksin lan kualitas, lan ngedegake BCHT minangka posisi utama ing vaksin varicella.

Jilin Maifeng Biopharmaceutical Co., Ltd, anak perusahaan BCHT, nyedhiyakake sebagian besar R & D ing teknik kultur sel dhuwur lan aplikasi kanggo produksi skala gedhe. Jilin Maifeng minangka perusahaan pisanan kanggo ngembangake lan ngaplikasi teknologi bioreaktor mikrokarrier sing dikembangaké kanggo ngasilake vaksin rabies kanggo panggunaan manungsa.

Info Perusahaan
  • Tipe Bisnis:
    Manufacturer
  • Produk Range:
    Biological Products
  • Produk / Layanan:
    Vaksin Varicella , Vaksin Rabies Kanggo Manungsa , Vaksin Varicella , Sebagean Vaksin Rabies , PFS Varicella Vaccine , Exenatide Acetate
  • Total Karyawan:
    501~1000
  • Ibukutha (Million US $):
    US$0.2Million
  • Taun Established:
    2004
  • Certificate:
    GMP
  • Alamat Perusahaan:
    1260Huoju Road,Changchun High-tech Zone,Changchun,Jilin,China, Changchun, Jilin, China
Kapasitas Perdagangan
Informasi Perdagangan
  • Incoterm:
    FOB,CIF
  • Terms of Payment:
    L/C,T/T
  • Rata-rata Lead Time:
    Peak season lead time:1-3 months
    Off season lead time :One month
  • Volume Sales Tahunan (US $ Juta):
    US$1 Million - US$2.5 Million
  • Tombol Purchase Tahunan (Million US $):
    Below US$1 Million
Informasi Ekspor
  • Ekspor Persentase:
    1% - 10%
  • Pasar Utama:
    Asia
  • Nearest Port:
    Beijing,Shanghai
  • Mode Impor & Ekspor:

    Ekspor liwat agensi

Kapasitas Produksi
  • Nomer Produksi :
    4
  • Ora Ana Staf QC :
    91 -100 People
  • Layanan OEM :
    no
  • Ukuran Pabrik (Sq.meters) :
    Above 100,000 square meters
  • Pabrik Lokasi :
    1260Huoju Road,Changchun High-tech Zone,Changchun,Jilin,China
Video
Hubungi Kami luwih akeh
Komunikasi karo Supplier?Supplier
Jason Jiang Mr. Jason Jiang
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Kontak Supplier